10 motive pentru care sa alegi o cabina foto la evenimentul tau

1. Numarul nelimitat de fotografii

Indiferent de natura evenimentului ( nunta, botez, petrecere etc.), cu siguranta vrei sa iti ramana cat mai multe poze ca amintire.
Opteaza pentru o cabina foto care ofera un numar nelimitat de fotografii.In felul acesta vei scapa de grija numarului de poze sau a copiilor care se pozeaza in exces.
Vei fi surprins cati oameni vor sta la rand sa faca poze!

2. Fotografiile sunt de o calitate ridicata

In general, cabinele foto sunt dotate cu aparate si accesorii ce se folosesc in studio-urile foto profesioniste.De asemenea, fundalul este un element special ce asigura calitatea pozelor.
Petrecerile si evenimentele deosebite sunt in numar limitat.Fii pretentios si alege o cabina foto de calitate.
Ps. preturile nu difera mult, insa difera mult calitatea!

3. Posibilitatea realizarii unui guest book personalizat

Carte de oaspeti este cea mai frumoasa amintire pe care o poti pastra de la evenimentul tau. In acest album invitatii tai iti vor lasa cele mai frumoase si emotionante mesaje alaturi de pozele lor. Peste ani iti vei aduce aminte cu drag de persoanele care au fost alaturi de tine si care s-au distrat si deghizat cu haioasele accesorii cu care vine cabina.

4. Fotografiile printate pe loc

Cea mai noua moda la evenimente este acum “marturia foto”. Pe scurt, vii la cabina, faci cate poze vrei si le iei cu tine acasa. Nu-i asa ca e o marturie mai frumoasa?

5. Accesoriile care fac diferenta

Cele mai folosite accesorii la o cabina foto sunt ochelarii cu diverse forme amuzante, perucile colorate si palariile de tot felul.
Props-urile (cartonasele personalizate) cu mesaje amuzante sunt iarasi in topul preferintelor. Cu cat sunt mai multe accesorii , cu atat oamenii se vor fotografia mai mult , in diferite ipostaze.

6. Intretinerea atmosferei e asigurata

Stii ca un eveniment reusit este dat de dispozitia invitatilor.Trebuie sa vii cu o noutate, cu ceva care sa starneasca curiozitatea si sa asigure distractia.

7. Fundalul personalizat al fotografiilor

Invitatii pot pleca acasa cu poze de la evenimentul tau. Mai interesant este faptul ca pozele pot fi personalizate cu numele sau imaginea ta.E o modalitate foarte buna ca oamenii sa isi aminteasca peste ani de tine si petrecerea ta.

8. Alege o cabina deschisa

Daca alegi o cabina foto deschisa, starnesti foarte usor curiozitatea invitatilor.Vei vedea ca oamenii vor sta la rand sa faca poze!

9. Accesoriile se pot personaliza


Props-urile se pot personaliza cu numele tau sau poate doresti unele mesaje care te caracterizeaza. Personalizeaza-ti evenimentul!

10. Ai pozele facute atat pe hartie foto cat si incarcate online

Majoritatea cabinelor foto isi incarca fotografiile pe paginile personale.
Surpriza! Le poti trimite si prietenilor tai din mediul online.

andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *